Как да изглеждате добре в клин?

 

Дамските клинове несъмнено са един от любимите елементи в гардероба на много жени. Обичаме ги заради техния комфорт и гъвкавост. Днес клиновете за упражнения не са единственият моден вариант. Клиновете работят добре в много стилове, не само у дома или във фитнеса. Но трябва да знаете какви клинове да изберете и с какво да ги съчетаете, за да не допуснете моден гаф. Ние ще Ви насочим!

Какви клинове да купя?

Нека започнем с факта, че можете да намерите различни видове клинове по рафтовете на магазините. Само колекцията на Модна къща Алерт включва типични спортни клинове за упражнения, класически и оформящи фигурата клинове, клинове за бременни и ватирани клинове. Ако търсите клинове, които да носите всеки ден – за пазаруване, за разходка, среща с приятел в града или дори за работа и вечерно излизане – изберете класически черен клин или модели, които оптически оформят фигурата ви.

Най-добре е да са гладки и черни. Те могат да имат модерна оребрена структура или лъскаво покритие. Хит са клиновете и панталоните, които трудно се различават на пръв поглед. Клиновете за фитнес обаче се различават от ежедневните на пръв поглед. В техния случай можете също да се побъркате с цветове, без да се притеснявате от моден гаф.

С какво да носите клинове?

Когато носите дамски клинове, трябва да запомните, че те не са класически панталони, така че стилизирането им има свои собствени правила. Особено важно е да се прави разлика между клин за упражнения и класически, ежедневен клин. Горнище, което не подхожда на вашия клин, особено ако е твърде късо, може да ви накара да се чувствате неудобно. Дамските клинове е най-добре да комбинирате със свободни, малко по-дълги горнища, като туники, ризи, пуловери, жилетки и суичъри.

Клинове за фитнес – за активни жени

Клинове за упражнения са уникална категория дамско облекло. Няма значение дали е клин за бягане, фитнес, колоездене или практикуване на спорт у дома. Всички спортни клинове от нашите дизайнери са изработени от материали, които повишават комфорта по време на физическа активност. Тези тъкани са дишащи и отвеждат добре влагата. Те често имат и вентилационни системи, например перфорации на краката. Важно е клинът за упражнения да пасва идеално на вашия размер и фигура. Този тип клинове стоят чудесно както с класически тениски и по-широки тениски, така и с къси спортни топове, които разкриват корема.

Клинове със суичър и пуловер – домашен стил

Когато си помислим за удобни дрехи у дома, в съзнанието ни веднага изникват дамски клинове. Предимството им е най-високото ниво на комфорт, тъй като добре прилепналите клинове не ограничават движенията и не предизвикват натиск. Освен това не са прекалено горещи и лесно можете да съчетаете повечето дрехи за дома с тях. Класически клин и овърсайз пуловер или клин със суичър са перфектна комбинация. С такова облекло можете да прекарате времето си комфортно у дома, независимо дали планирате интензивно почистване или мързелуване на дивана пред телевизора или с книга в ръка. В семпъл домашен тоалет, състоящ се от пуловер или суичър и клин, можете дори да приемате непредвидени гости или да отваряте вратата на куриера без срам.

Клин с риза – всекидневен вариант

Чудите се какъв клин да изберете за работа? А клиновете могат ли да се носят извън дома или фитнеса? Разбира се! Модна къща Алерт има идеалното решение! Втален клин с риза, която при този модел клин може да бъде по-къса или дори прибрана в колана. Носете по-дълги големи ризи с дълги клинове, клинове с висока талия , които можете да завържете по моден начин с колан на талията. Когато комбинирате клин с риза, не забравяйте да изберете правилните цветове, можете да експериментирате или да изберете доказан комплект, т.е. черен клин с бяла риза.

Клинове с пола и рокля – алтернатива на чорапогащи

Клинове с рокля или пола са моден хит малко след 2000 година. Такива комплекти бяха рекламирани от звезди и известни личности. Днес можете да третирате клиновете и като алтернатива на дамския чорапогащник, но трябва да го правите внимателно, за да не постигнете странен ефект. На първо място, клиновете не пасват на вечерни и елегантни тоалети. Но за парти с приятели или пазаруване с приятел, клиновете с мини пола, рокля-риза или туника са перфектен избор. В такива случаи изберете изключително декоративни клинове за поли, които се отличават с лъскаво покритие. Добавете обувки на ток или кецове и сте готови да напуснете къщата.

Как да носите клинове – няколко правила

И накрая, няколко най-важни правила за носене на дамски клин.
Като ги следвате, не е нужно да се притеснявате, че ще направите моден гаф.

Клинове не са панталони , въпреки че някои модели от Модна къща Алерт ги имитират перфектно. Клинът обаче е по-тънък от например класическите дънки или елегантните панталони тип цигара. Те пасват перфектно на тялото, те са като втора кожа, така че за да запазите правилните пропорции на фигурата и най-вече да се чувствате комфортно, например на работа, си струва да изберете по-свободен и малко по-дълъг горнище, което да покрива дупето.

Изберете непрозрачни клинове с високо качество.

Не насилвайте клиновете. Ако тъканта е прекалено стегната, кожата и бельото ви могат да се видят.
Носете само спортни клинове за упражнения. За ежедневието изберете класически модели, които са алтернатива на панталоните.
Ако мечтаете за клин с рокля или пола, носете ги само за ежедневен, неформален стил. Имате много възможности, включително: клин с мини пола от дънки или имитация на кожа, клин с рокля baby doll или рокля-риза с колан на талията.
Най-важното правило обаче е, че най-добрите дамски клинове са тези, в които се чувствате най-добре – удобни и красиви!