Избор на пролетно есенни дрехи

Есента влезе в своите права, плавно ни подготви за студа. За истинските фешънисти това означава само едно – модата носи нови тенденции през предстоящия зимен сезон. За да сте стилни и в студа, трябва да знаете какво ще е актуално. И модата тази зима ще бъде много интересна.

За да създадете свой уникален стил, трябва да закупите връхни дрехи с приказни мотиви. Дизайнерите украсиха своите творения с всякакви детайли от измислен и мил свят – това е цветна изложба на приказни герои, живописна природа, животни, атрибути и гора също са от света на приказките. И ги изпълняваха в неописуеми цветове и багри.

Етническият стил отдавна не е на последно място сред най-новите новости и този сезон не е изключение. Украсете гардероба си с поне един артикул в етно мотиви и стилна есен ви е гарантирана.

Скучният есенно-зимен период буквално избухна от ярките цветове на кожените изделия. Дизайнерите смятат, че козината трябва да е ярка, което автоматично украсява света като цяло.

Одеялото ще ви помогне да се стоплите не само у дома, но и на улицата. През този сезон много актуални станаха палтата, изработени в кариран стил. Клетката привлича и пленява.

Любителите на меки плетени неща могат да се радват, тъй като сега те са на върха на популярността. Майсторите на плетене вече могат да започнат да работят върху пуловери-туники, пуловери, които могат да бъдат изплетени до глезена. Опитайте и ще бъдете в тенденция.

В света на бизнеса костюмите с мъжка кройка са много популярни, както и палтата с права кройка.

През студения сезон не забравяйте за романтиката, тъй като деликатните рокли с флорални щампи и наистина женствен декор са постоянно модерни. Не забравяйте, въпреки модните тенденции, да останете женствени и чувствени.

Обърнете внимание на полупрозрачни дълги рокли, в които можете да видите силуета си. Носейки такъв тоалет за някой от предстоящите празници, ще направите фурор.

Що се отнася до цветовата схема, модните дизайнери са идентифицирали класическо сиво и черно, освен това второто е много модерно да се комбинира с наситено синьо. От няколко сезона цветът металик не губи своята актуалност. Това се отнася както за цвета като цяло, така и за отделни елементи в облеклото, изработени “метално”.

Не забравяйте за пастелните цветове, а именно бледо сиво, бежово и прахообразно. Белите, както обикновено, не губят позициите си.

И тези, които успяха да се влюбят в наситения зелено-изумруден цвят, който модниците наричат ​​изумруден преди няколко сезона, могат да се радват, защото този сезон той възвърна позициите си.

Следвайте модата, грижете се за себе си и правилният стил няма да ви заобиколи.