Видове клинове – как да се ориентираме в разнообразието от модели

В отговор на въпроса какви видове клинове има, можем да споменем , между другото : спортни, вталяващи, гладки, омбре и цветни модели. Всеки от тях отговаря на различни очаквания, така че всяка жена може лесно да избере правилния тип за своите нужди. Струва си да знаете, че различните видове клинове са подходящи за различни физически дейности. В същото време можете да ги носите всички у дома и навън. Поради тази причина си струва да закупите дори няколко чифта, които ще носите с удоволствие.

Спортни клинове

Спортният клин е облекло, което можете да носите както във фитнеса, така и в почивните дни. Изработени са от внимателно подбрана спортна материя – дишаща, бързосъхнеща, еластична. Идеални са за физическа активност. Ако се чудите какви видове спортни клинове има, ето отговора – за фитнес, бягане, колоездене, ролкови кънки, йога или пилатес. Благодарение на това разделение можете да изберете тоалета, подходящ за спорта, който обичате да практикувате.

Оформящи клинове

Силно навит тип клинове са модели за вталяване, които ще подчертаят предимствата на фигурата
Видовете клинове, които разграничаваме, включват модели за оформяне. Характеризират се с това, че са изработени от компресираща, но изключително удобна материя, висока талия и пристягащ колан. Благодарение на това те прилягат добре на фигурата и подчертават нейните предимства.

Клин за бягане

Отговаряйки на въпроса какви видове клинове има, определено си струва да посочим спортните модели, които ще намерите в нашия каталог в различни цветове. Всеки модел е проектиран така, че жената, която ги носи, да се чувства като облечена с втора кожа.

Гладкият клин е вид подходящ за много ситуации

Ако се чудите какви видове клинове има, то си струва да споменем т.нар обикновен клин. Тъмните модели са най-универсални, независимо дали ходите на тренировка или релаксирате у дома. Струва си да посегнете към гладки дълги клинове от еластична материя с кройка, която подчертава всички предимства на фигурата.

Клин с ниска талия

Подчертайте корема, който сте развили във фитнеса, с клин с ниска талия
Клиновете с ниска талия, произведени от Евиза са особено препоръчителни за жени, които са горди притежателки на внушителни коремни мускули. За да го разголите достатъчно, е най-добре да комбинирате клин с ниска талия с кроп топове, спортни сутиени или къси топове, които ще разкрият част от тялото. Разбира се, можем да носим и традиционни боксерки или тениска с къс ръкав с клин с ниска талия. Клинове с ниска талия са подходящи за жени, които обичат да показват повече тяло, но и имат пропорционална фигура.

Клин с висока талия ще покаже женската талия

За да подчертаете предимствата на женската фигура, по-специално ясно изразената талия, видима във фигурата на пясъчен часовник, струва си да използвате клинове с висока талия. Препоръчват се на широк кръг потребители, защото правят женските крака по-стройни и оптически добавят няколко сантиметра. В допълнение, клиновете с висока талия ви позволяват леко да скриете недостатъците на фигурата. Познавате ли ефекта „кифла“? значи нашите женски страни, които обичат да се издигат като колан на клин или панталон, са на грешното място, например твърде ниско? Високата талия на клина ще ви помогне да ги прикриете.

Клин с висока талия

Както клиновете с висока, така и с ниска талия ще бъдат полезни при практикуване на всеки спорт
Клинове се считат за универсален елемент на спортно облекло, защото са полезни при всякакъв вид физическа активност. Избират ги жени, които тренират във фитнес залата, посещават уроци по фитнес, йога, кросфит, карат колело, бягат, разхождат куче, ходят в планината – списъкът може да продължи безкрайно – приложенията са много. Клин с ниска талия и клин с висока талия се различават предимно по стил. В зависимост от това как ги носите, това е стилът, който избирате. Ниската талия ще разкрие корема, а високата ще го прикрие, но ще го отслаби.

Цветни модели

Какви видове клинове има е въпрос, на който отговарят, наред с други, физически активни жени. Независимо от дисциплината, която практикувате, можете да изберете и цветни модели, които ще ви заредят с добро настроение. Енергичните цветове със сигурност ще увеличат ендорфините и по този начин ще увеличат радостта от тренировката. Нещо повече, цветните клинове ще привлекат вниманието и ще се откроят от тълпата – ще покажете колко харесвате спортния начин на живот.

Изберете типа клин според вашите предпочитания

След като знаете какви видове клинове има, можете лесно да изберете идеалния модел за вас. Нищо не ви пречи да посегнете дори към няколко от тях. Важно е да ви е удобно в тях и да се чувствате максимално добре. Независимо дали ще изберете спортен, оформящ, гладък, омбре или цветен клин – със сигурност ще останете доволни от моделите, предлагани от онлайн магазин Евиза.